august 14th, 2015 by admin

Trøndelag størst på Aqua-Nor

Trøndelag er tungt representert under Aqua Nor. – Ei viktig messe for ei næring i sterk vekst, sier fylkesråd for regional utvikling, Terje Sørvik.

Messen Aqua Nor åpner i Trondheim 18.august. De trønderske fylkeskommunene er til stede på messas desidert største stand.

Fylkeskommunene har vært tilrettelegger for at 66 ulike aktører skal få profilert seg på verdens største havbruksmesse. Interessen fra Nord-Trøndelag har vært rekordstor. Det overrasker ikke Terje Sørvik.

  • Dette er ei næring i sterk vekst, og Aqua Nor er blitt et svært viktig møtested, sier Sørvik, som er til stede med hele Fylkesrådet og ledende fagpersoner fra fylkeskommunene.

På standen vil du i tillegg til næringsaktører og leverandørindustri møte representanter fra de ulike kystkommunene og få oppleve smaken av sjømat fra regionen. 19.august gjennomføres den tradisjonsrike Trøndelagskvelden på Royal Garden.

Du bør også ta turen innom Skansen havn der det ligger en liten armada av nyutviklede fartøy som er tilpasset den økte størrelsen på den trønderske havbruksnæringa.

For mer informasjon:
Jørn Ekrem
Spesialrådgiver

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.