juni 14th, 2017 by paul-aquanor

«Laks på 15,1 kilo tatt i Nidelva av Kay-Arne Olsen. Foto: Vegard Ambjørndalen»

Aqua Nor 2017: Ta storlaksen med stang fra messeområdet!

Messeområdet svøpes inn av lakseelva Nidelva. I år har du muligheten til å fiske villaks med stang direkte fra messeområdet, i forbindelse med Havfruen Fiskefestival.

Aqua Nor er den eneste havbruksmessen i verden som omringes av en bugnende lakseelv. Nidelva er som vanlig full av fet laks – som du nå altså får muligheten til å fange fra messeområdet.

Havfruen Fiskefestival avholdes hvert eneste år, men det er nytt av året at arrangøren tar med seg konseptet til messen.

Alle som ønsker å delta kan henvende seg til Uterestauranten ved hall G for å låne fiskestenger. Det er påkrevd med fisketrygdeavgift og fiskekort, men det ordnes enkelt via PC eller mobil ved uthenting av fiskestang.

De som fisker sesongens to største laks i forbindelse med festivalen får i tillegg et gavekort hver på 2500 kroner til bruk på Havfruen Fiskerestaurant. Selv om det blir vanskelig å slå rekorden på 31,8 kilo, fanges det nesten årlig laks over 20 kg i Nidelva, og jevnlig laks over 10 kg. Her er mulighetene for storfangst med andre ord store!

Laksefisket på messeområdet er et samarbeid mellom Aqua Nor og Havfruen Fiskerestaurant i forbindelse med Havfruens 30års-jubileum.

Fiskestedet vil være bak uterestauranten ved Hall G og vil være åpent i samme tidsrom som messen, altså fra 10:00 til 17:00 tirsdag til torsdag, og fra 10:00 til 15:00 på fredag.

Laks på 15,1 kilo tatt i Nidelva av Kay-Arne Olsen. Foto: Vegard Ambjørndalen

Stiftelsen Nor-Fishing

Besøksadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, inngang 1 Havnegata 9
7010 Trondheim

Postadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7407 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.