Næringens viktigste møteplass

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen. Hit kommer oppdrettere, leverandører, forskere og offisielle fra hele verden. Her kan man knytte kontakter – både på de forskjellige arenaene på messeområdet og ute i Trondheim by på kveldstid.

Beer walk

BRYGGERI-WALK

Smaken av ekte Trondheims øl

Gjennom alle tider har det blitt brygget øl i Trondheim. Det er en stolt tradisjon som er overført videre i mange generasjoner. Denne opplevelsen gir deg en smak på noen av byens beste bryggeri – fra de små til de store. Du vil få smake på mange ulike øltyper og lære om bryggerikulturen i Trondheim.

BESKRIVELSE

Turen starter utenfor Nidarøhallen. Der møtes du av en byvert som vil ta deg med innom noen av byens beste bryggeri. Den første stoppen er Trondheim Mikrobryggeri som viderefører Norges første mikrobryggeri tradisjoner. Neste stopp er ØX tap room som holder til i en 300 år gammel hvelvkjeller og brygger øl med en blanding av italienske og trønderske tradisjoner. Siste stopp er smak av ulike brygg fra E.C Dahls på To rom og kjøkken.

Min: 2 pers
Maks: 10 pers

TIDSPUNKT

Tirsdag 16.30 – 18.35
Onsdag 16.30 – 18.35

PRISER

Kr. 1100,-

BOOKING

Send epost til tina@visittrondheim.no

fisk på papir

FISKE-WALK

Magisk fiskeopplevelse

Fisk og skalldyr fra Trøndelag er en av de mange lokale råvarene som ligger i verdensklasse. Gjennom denne turen får du smake og oppleve sjømat tilberedt på ulike måter gjennom norske og internasjonale tradisjoner gjennom besøk på tre av byens beste fiskesteder.

BESKRIVELSE

Turen starter utenfor Nidarøhallen. Der møtes du av en byvert som vil ta deg med på en fantastisk fiskeopplevelse. Første stopp er Havfruen som har en popup restaurant på messeområdet. Deretter går turen inn til sentrum og besøk på Ravnkloa – byens eneste fiskebutikk. Siste stopp er SushiBar Ravnkloa som er byens første sushirestaurant, og som har bidratt til at sushi har blitt meget populært i byen.

Min: 2 pers
Maks: 10 pers

TIDSPUNKT

Tirsdag 18.00 – 21.00
Lørdag 14.00 – 17.00

PRISER

Kr. 890,-

BOOKING

Send epost til tina@visittrondheim.no

Mottagelser

Både offentlige etater og private bedrifter benytter anledningen til å arranger mottagelser av ulike slag, som rekefest, stående buffet, og mottagelse for utenlandske besøkende. I tillegg har Trondheims restauranter flere spesielle tilbud for besøkende og utstillere. Det merkes at det er messe i byen i denne august-uken hvert år.

Den siste viking

Mens sola går ned over publikum dukker de store tjærebredde lofotbåtene opp i skumringen og overtar vannspeilet i en vilter kamp om fisk, penger og ære.

Gjennom historien om Krestaver Myran og mannskapet hans trer lofotfisket fram nøyaktig så fullt av blodslit som det må ha vært. Her er den dramatiske fortellingen om slaget i Trollfjorden, og om en redningsdåd som alltid vil leve som bevis på mot og godt sjømannskap.

Den siste viking spilles i amfiet ved Museet Kystens Arv, på Stadsbygd i Rissa kommune i perioden 17. – 27. august 2017.

For mer informasjon: www.densisteviking.no
Billetter: https://pay.ebillett.no/showkul.php?p_id=256&ordre_nr=84
Mail: post@densisteviking.no

Den store festaften

Stiftelsen Nor-Fishing arrangerer hvert år en stor festaften med servering av sjømat i alle fasonger og av alle slag, samt underholdning og utdeling av Stiftelsens Innovasjonspris. De siste årene har dette arrangementet vært uhyre populært, og på grunn av begrenset plass er de fleste deltagerne nå svært tidlig ute med å bestille bord. Middagen er nå fullbooket!

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.