april 4th, 2017 by paul-aquanor

Maritech vil møte morgendagens talenter på Studentdagen på Aqua Nor

Den norske programvareleverandøren Maritech skal bli verdensledende leverandør av programvare og dataløsninger til sjømatindustrien. Stikkord som beskriver Maritech er digitalisering, automatisering og big data. For å nå målet om å bli verdensledende trenger de flere skarpe hoder, unge talenter og friske ideer – og da er Studentdagen det riktige stedet å være på.

«Vi deltar på Studentdagen på Aqua Nor for å vise at vi er en attraktiv arbeidsgiver. Samtidig er det viktig å være synlige og bli kjent med de som skal inn i bransjen vår – og støtte opp under valget deres», sier Account Manager Christine Møller-Christensen i Maritech.

Både studenter og utstillere oppfordres til å melde seg på Studentdagen så tidlig som mulig:

Påmelding utstillere >

Påmelding studenter >


Vil ha studenter med forskjellig bakgrunn

Maritechs markedsandel er på over 70% i det norske markedet. Samtidig er selskapet fortsatt i vekst og har åpnet kontorer i Canada og USA. Siden de jobber med hele verdikjeden, fra fangst og oppdrett og helt ut til fisken er i butikken, har de også bruk for studenter med forskjellig type utdanning og interesser.

Maritech leverer programvare som gjør det enkelt for oppdrettere, foredlere og salgs- og distribusjonsleddet å spore fisken og sikre høy kvalitet. Maritech er totalleverandør gjennom hele verdikjeden.

 

«Vi er på jakt etter talentfulle programvareutviklere som vil være med å utvikle morgendagens løsninger for digitalisering og automatisering i sjømatnæringen samt økonomer, markedsførere og mye mer. Selv om vi ikke har en ledig stilling innen alle fagområdene stiller de studentene vi har snakket med litt sterkere senere. Maritech kan også tilby prosjekt- og diplomoppgaver samt sommerjobber. At de deltar på Studentdagen viser at de er interesserte og ønsker å holde seg oppdaterte – og da stiller de naturlig nok litt sterkere om de søker jobb hos oss ved en senere anledning», forteller Møller-Christensen.

Maritech og Møller-Christensen har deltatt på Studentdagen også tidligere. «Det var en veldig positiv opplevelse å delta sist. Studentene var veldig engasjerte og hele arrangementet opplevdes som profesjonelt og ryddig.»

Anbefaler oppdrettsnæringa
Selv vet den unge Account Manageren alt om å komme inn i bransjen som student. «Jeg kom rett inn i oppdrettsnæringa fra skolen selv. Det har vært fantastisk å komme inn i denne næringa og dette selskapet som ung kvinne. Menneskene i bransjen er veldig hyggelige, inkluderende og kunnskapsrike. Jeg fikk raskt et stort nettverk i næringa, så selv om jeg jo er inhabil, anbefaler jeg alle unge talenter å bli kjent med oppdrettsnæringa», sier Møller-Christensen med et smil på videolink fra en annen sjømatmesse i Boston.

Les også: Intervju med Skretting, som ansatte en student etter Studentdagen.

Om studentdagen:
Studentdagen er et årlig arrangement for de studentene som er interessert i å lære mer om maritime karrieremuligheter. Det arrangeres egne foredrag, speed-dating og en rekke andre tiltak som skal gjøre det lærerikt og attraktivt for studentene å delta.

Les mer om studentdagen her >

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.