april 24th, 2017 by paul-aquanor

Finnmark og Troms med fellesstand

Finnmark og Troms med fellesstand – arktisk kunnskap forener de to nordligste fylkene.

Etter en vellykket gjennomføring av Troms fylkeskommunes fellesstand på Aqua Nor i 2015 ble det bestemt at fellesstanden skulle videreføres. I år har Troms invitert med Finnmark fylkeskommune. Fellesstanden har skiftet navn fra «Troms – Arktisk kunnskap» til «Arktisk kunnskap». Ved å stå samlet kan et bredere spekter av havbruksrelaterte aktører i Troms og Finnmark få en felles arena på havbruksmessen.

Målet med en fellesstand er å skape synergieffekt, bedre samarbeidet og øke ringvirkningene i havbruksnæringa i Troms og Finnmark.


Skryt fra fiskeriministeren
I 2015 fikk fellesstanden gode skussmål, -og ros fra daværende Fiskeriminister Elisabeth Aspaker trekkes fram som et høydepunkt. Sjømatbaren var også en stor suksess. Lekre sjømatretter ble tryllet fram av sjømatkokk Einar Hallstensen. Råvarene kommer fra stolte oppdrettere i nord. I år skal nye retter serveres hver dag og flere opprettere skal få muligheten til å vise sine spennende råvarer fra havbruk i arktiske farvann.

 

Seminar og debatt på stand
Også i 2017 ønsker arrangørene bak fellesstanden å ha seminar og politisk debatt med interessant og dagsaktuell agenda på stand. Fellesstanden i 2017 blir nesten dobbelt så stor som i 2015 – med god plass til å vise fram flere spennende aktører og prosjekter fra den hurtigvoksende havbruksnæringen i nord.

 

 

SALT med prosjektlederansvar
Den marine kompetansebedriften SALT er engasjert som prosjektleder for fellesstanden og har ansvar for planlegging og gjennomføring av stand.

Alt legges til rette
Utstillerne får en nøkkelferdig standplass, skjermtid og profilering på stand. De kan utvide og vedlikeholde nettverk, delta på standens faglige og politiske seminar – i tillegg til kveldsarrangement. Alt er tilrettelagt slik at utstiller kan konsentrere seg om å dele kunnskap med kunder og samarbeidspartner – og etablere nye kontrakter og samarbeid. Det er fortsatt noen få ledige standplasser igjen til etternølere!

Standnummer: G-700
Fellesstanden er et tilbud til alle aktører i havbruksnæringa; leverandører, kunnskapsorganisasjoner, oppdrettere og kommuner i havbruksfylkene Troms og Finnmark.

Standen kan besøkes i hall G (G-700).

Ytterligere informasjon:
Benedikte Farstad Nashoug
SALT

Tlf: 90 57 66 98
E-post: benedikte@salt.nu

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.