juni 14th, 2017 by paul-aquanor

7 måter å mette sulten på Aqua Nor

Mattilbudet under Aqua Nor er rikholdig – her er en oversikt over spisemulighetene på messeområdet.

1. Catering – på stand og møterom
Trondheim Catering, Aqua Nors faste restauratør, leverer catering til stand. Cateringselskapet anslår at kapasiteten deres blir fullbooket i løpet av juli – så her gjelder det å være tidligst ute med bestillingen sin. Kontakt Palle Jørgensen på epost for bestilling: palle@trondheimcatering.no.

2. Havfruen – Uterestauranten – Ved G-hallen
Den populære sjømatrestauranten Havfruen tar nok en gang med seg wok-grytene sine til Aqua Nor. Nytt av året er at kaldmat og varmmat får hver sin stasjon på utepaviljongen – målet er å halvere ventetiden i kø. Varmkjøkkenet tilbyr tre forskjellige varmretter fra wok, grillmat og drikke. Kaldkjøkkenet serverer sushi, salat, wraps og drikkevarer. I tillegg arrangeres Havfruens Fiskefestival, og messedeltagerne har dermed muligheten både til å vinne 2500 kroners gavekort og lande storlaksen.

3. Utstillerkafeen – Hall E
Utstillerkafeen er utstillernes eget serveringssted – dit kan utstillere gå for å slippe køen som kan oppstå ved de andre matstedene. Utstillere kan ta med seg gjester for å spise enkle og delikate varm- og kaldretter av både kjøtt og fisk.

4. Smia Fiskerestaurant – Serveringstelt på uteområdet
Kokkene fra Kristiansund-restauranten Smia kommer til messen med gjenoppfunnet tradisjonsmat. I et eget telt ved A2 i uteområdet serverer de «fishan» (kristiansundsk fish and chips), bacalao og andre hjemmelagde retter.

5. Kafeteria – 1. etg.
Den store kafeteriaen i førsteetasjen på Trondheim Spektrum har meny med fire forskjellige varmretter hver eneste messedag, i tillegg til brødmat og kaker.

6. Kiosk – Fastfood – Vrimleområdet
I Vrimleområdet er det i tillegg en kiosk som selger enkel mat som pølse, toast, wraps og ostesmørbrød til de som ikke har tid til å spise sittende og må ha noe med seg på farten.

7. Salgsvogner
To vogner med blant annet bagetter, wraps, salat, muffins og kaffe kjører rundt i alle hallene for å selge enkel bespisning og drikke til de som ikke ønsker eller ikke har tid til å forlate standen.

Restaurantbyen Trondheim
I tillegg til mattilbudet på messa har Trondheim et stort utvalg av cateringselskap, restauranter og matutsalg. Trondheim.no har samlet en god oversikt over de mange spisestedene i byen.

Stiftelsen Nor-Fishing

Besøksadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Pirsenteret, inngang 1 Havnegata 9
7010 Trondheim

Postadresse
Stiftelsen Nor-Fishing
Postboks 1251, Torgård
7407 Trondheim
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
post@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.