Næringens viktigste møteplass

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen. Hit kommer oppdrettere, leverandører, forskere og offisielle fra hele verden. Her kan man knytte kontakter – både på de forskjellige arenaene på messeområdet og ute i Trondheim by på kveldstid.

Den store festaften

Stiftelsen Nor-Fishing arrangerer hvert år en stor festaften med servering av sjømat i alle fasonger og av alle slag, samt underholdning og utdeling av Stiftelsens Innovasjonspris. De siste årene har dette arrangementet vært uhyre populært, og på grunn av begrenset plass er de fleste deltagerne nå svært tidlig ute med å bestille bord. Meld deg på her!

Mottagelser

Både offentlige etater og private bedrifter benytter anledningen til å arranger mottagelser av ulike slag, som rekefest, stående buffet, og mottagelse for utenlandske besøkende. I tillegg har Trondheims restauranter flere spesielle tilbud for besøkende og utstillere. Det merkes at det er messe i byen i denne august-uken hvert år.

Den siste viking

Mens sola går ned over publikum dukker de store tjærebredde lofotbåtene opp i skumringen og overtar vannspeilet i en vilter kamp om fisk, penger og ære.

Gjennom historien om Krestaver Myran og mannskapet hans trer lofotfisket fram nøyaktig så fullt av blodslit som det må ha vært. Her er den dramatiske fortellingen om slaget i Trollfjorden, og om en redningsdåd som alltid vil leve som bevis på mot og godt sjømannskap.

Den siste viking spilles i amfiet ved Museet Kystens Arv, på Stadsbygd i Rissa kommune i perioden 17. – 27. august 2017.

For mer informasjon: www.densisteviking.no
Billetter: https://pay.ebillett.no/showkul.php?p_id=256&ordre_nr=84
Mail: post@densisteviking.no

Stiftelsen Nor-Fishing

Klostergata 90 7030 Trondheim, Norway
Telefon:
+ 47 73 56 86 40
E-post:
mailbox@nor-fishing.no

Her kan du se nettsidene til Nor-Fishing

nyhetsbrev

Vi vil bare sende deg mest mulig relevant informasjon. Kryss ut en eller flere av boksene under slik at vi vet hvilken type informasjon vi skal sende deg.